Αβραάμ και Φορτούνης για Σωκράτη: «Μία σπουδαία κίνηση»-vid

Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κώστας Φορτούνης μίλησαν για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Αβραάμ και Φορτούνης για Σωκράτη: «Μία σπουδαία κίνηση»-vid

Τη Δευτέρα το απόγευμα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ενέταξε στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που έχει κάνει πολύ σημαντική καριέρα παίζοντας σε μεγάλα πρωταθλήματα και συλλόγους.

Για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μίλησαν στη Nova ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Κώστας Φορτούνης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο νέο μεταγραφικό απόκτημα.

«Μία σπουδαία κίνηση. Μιλάμε για τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και θα βοηθήσει εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα μας δώσει το κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι είναι ένας ηγέτης, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας. Ξέρει που ήρθε και μπορεί να ανταπεξέλθει εντός κι εκτός γηπέδου», ανέφερε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά είπε: «Πιστεύω κι εγώ ότι οι άμυνες δίνουν τα πρωταθλήματα. Γίνεται εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο στην τετράδα, αλλά γενικότερα σαν σύνολο. Και τα υπόλοιπα και ο Σωκράτης θα συνεχίσουν να αποτελούν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Ο Σωκράτης θα μπορέσει να βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά και γι' αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Ο Κώστας Φορτούνης από την πλευρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς θεωρεί ότι θα βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό.

«Είναι ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, είναι ένας παίκτης που έχει παίξει πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Έχουμε παίξει μαζί στην Εθνική, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και τον περιμένουμε για να μας βοηθήσει. Όσο πιο πολλούς Έλληνες έχει η ομάδα τόσο καλύτερα», σχολίασε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.