Η Λοκομοτίβα του Κυριάκου Παπαδόπουλου θέλει τον Σουντανί

Η Λοκομοτίβα στην οποία αγωνίζεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Χιλάλ Σουντανί που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Η Λοκομοτίβα του Κυριάκου Παπαδόπουλου θέλει τον Σουντανί

Ο Χιλάλ Σουντανί αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αφού έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. Ο Αλγερινός επιθετικός μετά τον σοβαρό του τραυματισμό δεν κατάφερε να επανέλθει σε υψηλά στάνταρ με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να μην τον έχει στις πρώτες του επιλογές.

Το συμβόλαιο του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι κι έτσι αποφασίστηκε ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Ήδη έχει προταθεί σε αρκετούς αραβικούς συλλόγους, αλλά δεν φαίνεται να είναι προτεραιότητα του να παίξει εκεί. Προτιμάει να μείνει στην Ευρώπη και αν είναι δυνατόν να βρεθεί ομάδα στην Κροατία.

Ο Σουντανί έχει σπίτι στο Ζάγκρεμπ και προτεραιότητα του είναι να επιστρέψει στη χώρα που αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια. Ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λοκομοτίβα. Πρόκειται για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και φέρεται να ασχολείται με την περίπτωση του Αλγερινού επιθετικού που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.