ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Άλλος έπαιζε, άλλος κέρδισε (highlights)

Σ’ ένα ματς που ο ΟΦΗ κέρδισε τις εντυπώσεις δημιουργώντας (και χάνοντας...) σωρεία ευκαιριών ο Αστέρας Τρίπολης (χωρίς τον Μπαράλες) επικράτησε 1-0 φτάνοντας τις 4 σερί επιτυχίες (με μηδενικό παθητικό)

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Άλλος έπαιζε, άλλος κέρδισε (highlights)

Τι κι αν κατέβηκε στο Ηράκλειο δίχως το βαρύ πυροβολικό του (και 2ο σκόρερ του πρωταθλήματος Χερόνιμο Μπαράλες) στην επίθεση; Ο Αστέρας Τρίπολης με… φόρα από τις τρεις σερί νίκες (με μηδέν παθητικό μάλιστα...) έφτασε και στην 4η διαδοδική επικρατώντας με το μίνιμουμ σκορ του ΟΦΗ, που ήταν καλύτερος, αλλά διακρίθηκε για το... έλλειμμα αποτελεσματικότητας του!

Η ομάδα του Ράσταβατς (100ο ματς του στην κατηγορίας) απόντος του Αργεντινού των 10 τερμάτων (από τα 19 συνολικά των Αρκάδων...) βρήκαν το γκολ με τον Παναγιώτη Τζίμα (15’) που σκόραρε για παρθενική φορά στην Super League.

Aπό κει και πέρα η ομάδα του Γιώργου Σίμου έπαιξε κατά διαστήματα …μονότερμα την αντίπαλο της αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες της.

Εκ των οποίων κορυφαία ήταν το δοκάρι του Στάικου (36’).

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε κι αφού ο καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Σαρδινέρο (για μαρκάρισμα του Καπίγια) ανακλήθηκε από το VAR (για οφσάιντ του Στάρτζεον) κι ο Τσιλιανίδης έχασε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν οι Αρκάδες πήραν το ματς.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ 0-1

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης», Ηράκλειο.

Σκόρερ: 15’ Τζίμας.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες κάρτες: Βούρος, Μεγιάδο, Νέιρα - Γκαρσία.

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

Ο.Φ.Η. (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν – Βούρος, Γιαννούλης, Διαμαντής – Κοροβέσης (83’ Σολίς), Ουές (83’ Γρίβας) , Μεγιάδο (74’ Ντε Γκούζμαν), Στάικος (53’ Τσιλιανίδης), Νέιρα - Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής - Ρουμπέν Γκαρσία, Τασουλής (84’ Άλβαρες), Καστανιο, Σουάρεθ – Μουνάφο (57’ Καπίγια), Μπέλοκ – Λέο Τίλικα (46’ Κρέσπι), Σίτο (77’ Χριστόπουλος), Λουίς Φερνάντεθ –Τζίμας (57’ Ριέρα).