«Όχι» του Λοβέρα σε Πορτογάλους, θέλει Ρασίνγκ

Ο Μάξι Λοβέρα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρασίνγκ Κλουμπ και γι' αυτό το λόγο έχει απορρίψει πρόταση από την Πορτογαλία.

«Όχι» του Λοβέρα σε Πορτογάλους, θέλει Ρασίνγκ

Ο Μάξι Λοβέρα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό και είναι όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών για να συμβεί αυτό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εδώ κι αρκετό καιρό δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και αμέσως έχουν γίνει ενέργειες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου ο παίκτης να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Η Ρασίνγκ Κλουμπ έχει κάνει επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα οι συμπατριώτες του τον έχουν ζητήσει με τη μορφή του δανεισμού από τους Πειραιώτες. Θέλουν να τον πάρουν για έναν χρόνο και να μπει μάλιστα οψιόν αγοράς.

Ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μετά των δύο συλλόγων, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Αργεντίνων. Από την άλλη, όμως, στη Λατινική Αμερική υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γίνει το deal και ο Λοβέρα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρασίνγκ.

Η σιγουριά τους πηγάζει από το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει ξεκάθαρα την πρόθεση του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρασίνγκ. Μάλιστα απέρριψε και πρόταση από την Πορτογαλία, αφού υπήρχαν ομάδες από την Ιβηρική που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ο Λοβέρα θέλει να πάει στη Ρασίνγκ και αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις με το συγκεκριμένο θέμα, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό.