ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με Τσέλσι για τον δανεισμό του Μπαμπά Ραχμάν!

Ο, 26χρονος, διεθνής, Γκανέζος, αριστερός μπακ, Ραχμάν Μπαμπά, θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, που ήρθε σε συμφωνία για δανεισμό του από την Τσέλσι, μέχρι το τέλος της σεζόν

ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με Τσέλσι για τον δανεισμό του Μπαμπά Ραχμάν!

Τον διάδοχο του Δημήτρη Γιαννούλη για το αριστερό άκρο της άμυνας του βρήκε ο ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Aμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά.

Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν σε όλα με την Τσέλσι για τον δανεισμό του 26χρονου διεθνούς, Γκανέζου, οπισθοφύλακα, με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μπαμπά ε μετράει ήδη 31 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Γκάνας στα 26 του χρόνια (ύψος 1.79). Στο ρόστερ των «μπλε» του Λονδίνου, ανήκει από το 2015, χωρίς, όμως, να καταφέρει να εξελιχθεί σε βασική μονάδα.

Παρότι δεν τον πήραν τα χρόνια, έχει προλάβει να αγωνιστεί σε τέσσερα πολύ μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς εκτός από την Αγγλία, έπαιξε σε Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία.

Με τη φανέλα της Γκρόιτερ Φιρτ (που τον πήρε από τις ακαδημίες της Ντριμς το 2012) «έγραψε» 48 ματς, δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Με την Άουγκσμπουργκ, όπου μεταπήδησε το 2014 (αντί 2,5 εκατ. ευρώ), είχε 32 παρουσίες και 5 ασίστ κι από εκεί τον απέκτησε (καταβάλλοντας 26 εκ. ευρώ) η Τσέλσι, με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές, με ένα γκολ και 2 ασίστ σε δύο θητείες (2015-16 και 2017-18),

Ενδιάμεσα οι «μπλε» τον δάνεισαν στην Σάλκε (2016-17) αλλά και την σεζόν 2018-19 για ν' ακολουθήσει ο δανεισμός του, πρόπερσι στην Ρεμς (11 παιχνίδια, ένα γκολ, μία ασίστ).

Πέρυσι πήγε δανεικός για έξι μήνες στη Μαγιόρκα, αλλά λόγω τραυματισμού έπαιξε μόλις σε τρία ματς.

Την φετινή σεζόν έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές με την φανέλα της δεύτερης ομάδας της Τσέλσι.