«Ο Νταντσένκο δεν θα πάει στην ΑΕΚ» λέει ο γενικός διευθυντής της Ρούμπιν Καζάν!

Ενώ η ΑΕΚ περιμένει σήμερα το απόγευμα τον Ουκρανό δεξιό μπακ Όλεγκ Νταντσένκο, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή με δανεισμό του,  ο γενικός διευθυντής της Ρούμπιν Καζάν δηλώνει ότι θα μείνει στην Ούφα!

«Ο Νταντσένκο δεν θα πάει στην ΑΕΚ» λέει ο γενικός διευθυντής της Ρούμπιν Καζάν!

Αλλαγή δεδομένων ίσως να σημάνει η δήλωση του γενικού διευθυντή της Ρούμπιν Καζάν, Ρούστεμ Σαϊμάνοφ, αφού μιλώντας σε Ρωσικά ΜΜΕ αποκάλυψε πως ο Ολεγκ Νταντσένκο δεν θα έρθει στην ΑΕΚ, αλλά θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα.

Όλα αυτά ενώ όπως είχε ενημερώσει η ΑΕΚ επρόκειτο κανονικά να είναι σήμερα (26/01) το απόγευμα στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, με δανεισμό, στην «Ένωση».

«Ο Νταντσένκο δεν θα πάει στην ΑΕΚ, θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα», τόνισε χαρακτηριστικά στο «kazved.ru».

Όπως φαίνεται η μετακίνηση του 26χρονου Ουκρανού δεξιού μπακ δεν είναι και τόσο... «τελειωμένη» όπως την παρουσίαζαν οι «κιτρινόμαυροι» κι ο παίκτης κατά τα λεγόμενα του Σαιμάνοφ δεν θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα, αλλά θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα μέχρι, το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η πρώτη ένδειξη ενδεχόμενου «ναυαγίου» είχε έρθε το απόγευμα της Δευτέρας όταν είχε αγωνιστεί, καθ' όλο το 90λεπτο, σε φιλικό της Ούφα με τον Ερυθρό Αστέρα...