ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (pic)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό (27/1) αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στην αποστολή ο Λοντίγκιν, εκτός ο Εραμούσπε. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (pic)

Το τελευταίο ματς που κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν με τη Λαμία στις 8 Δεκεμβρίου. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε για τον δύσκολο αγώνα, αύριο (27/1) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κάστρο. Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Γιούρι Λοντίνγκιν, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες.

Δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο αφού μόλις είχε υπογράψει και δεν είχε προπονήσεις στα πόδια του. Αυτή τη φορά όμως είναι στην αποστολή.

Αντίθετα, έμεινε εκτός ο κεντρικός αμυντικός Εραμούσπε. Εκτός είναι και οι Αθανασίου, Γιαννίκογλου, Γροσδάνης, Δούμτσης και Νάτιντσουκ.

Με 20 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων για την Αθήνα και τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, τους:

Χουτεσιώτη, Λοντίγκιν, Κάργα, Παντελάκη, Σάλιακα, Πίρσμαν, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Πανουργιά, Σιόντη, Καρτάλη, Ντομίνγκεθ, Λιάσο, Λώλη, Μπρένερ, Ελευθεριάδη, Κρίζμαν, Παμλίδη, Μιλιντσεάνου, Λεό.