Super League: Σέντρα στην 19η εμβόλιμη αγωνιστική

Με δύο παιχνίδια ανοίγει την Τρίτη (26/1) η αυλαία της 19ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Super League: Σέντρα στην 19η εμβόλιμη αγωνιστική

ΟΦΗ – Αστέρας
Ώρα έναρξης:
17:15 - NS1
Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), Γεώργιος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)
4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Ατττικής)
VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Πρώτο χρονικά παιχνίδι στο Ηράκλειο στις 17.15. Ο ΟΦΗ δεν έχει σκοράρει στις τελευταίες 3 αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε μία ισοπαλία (στο Περιστέρι) και δύο ήττες (από ΠΑΟΚ και ΠΑΟ). Έχει να κερδίσει από τις 7 Ιανουαρίου, όταν επικράτησε 2-0 της Λαμίας. Αυτή είναι η μία από τις μόλις 2 νίκες που έχει να επιδείξει φέτος σε 9 εντός έδρας παιχνίδια (η άλλη με τον ΠΑΣ). Στα υπόλοιπα 7 στο «Γεντί Κουλέ» υποχρεώθηκε σε 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ο Αστέρας συνήλθε μετά την εντός έδρας τεσσάρα από τον Ολυμπιακό, καθώς στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν με Απόλλωνα, Παναιτωλικό και Λάρισα όχι μόνο πήρε 9 βαθμούς αλλά δεν δέχθηκε και γκολ! Η ομάδα της Αρκαδίας παραμένει σε τροχιά 6άδας, χάρη σε ακόμη ένα γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει σημειώσει 10 γκολ (σε 16 συμμετοχές) και όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τα υπόλοιπα 8 τέρματα του Αστέρα!

Άρης – ΑΕΛ
Ώρα έναρξης:
19:30 - NS2
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αθηνών)
Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)
4ος: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
AVAR: Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών)

Δεύτερο χρονικά παιχνίδι αυτό στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Άρης μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που ακολούθησαν την ισοπαλία στα Γιάννινα, επέστρεψε το προηγούμενο Σάββατο στο σκοράρισμα και στις νίκες. Δεν είχε βρει δίχτυα σε κανένα από τα προηγούμενα τρία ματς. Στο γήπεδό του έχει χάσει από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
Από την άλλη η ΑΕΛ προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες, που τη διατηρούν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η μία και μοναδική της νίκη σημειώθηκε στις 4 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα σε βάρος του ΠΑΣ (1-2). Από τότε οι Θεσσαλοί σε 11 παιχνίδια έχουν πάρει μόλις 3 ισοπαλίες και έχουν υποχρεωθεί σε 8 ήττες! Μάλιστα, σε αυτά τα 11 ματς έχουν σκοράρει μόλις 4 φορές (δύο ο Πινακάς).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ