Μαρινάκης για Σωκράτη: «Δεν σταματάμε να επενδύουμε» (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό. Τι είπε ο έμπειρος αμυντικός για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μαρινάκης για Σωκράτη: «Δεν σταματάμε να επενδύουμε» (vid)

Η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ολοκληρώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να ανακοινώνουν την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ολοκλήρωση της μεταγραφής βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ μίλησε στο Mega για τη μεταγραφή του Σωκράτη.

«Τον Σωκράτη τον είχα γνωρίσει πριν τρία χρόνια στο Λονδίνο και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που να έχουν μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Ο Σωκράτης μας έχει τιμήσει και σαν χώρα κρατώντας τη σημαία ψηλά με μεγάλες ομάδες και μεγάλες επιτυχίες. Κάθε μέρα χτίζουμε. Δεν σταματάμε να επενδύουμε στην ομάδα μας παρόλο που έχουμε μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα από τους αντιπάλους μας.

Ποδοσφαιριστές και προσωπικότητες σαν τον Σωκράτη είναι καλό να βρίσκονται κοντά μας γιατί βλέπουμε και το μέλλον. Βλέπουμε τα επόμενα 2,5 χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Είναι καλό να πληρώνεις και λίγο παραπάνω, γιατί αυτό πρέπει, για να επιβραβεύεις και αυτό πράξαμε. Καλό θα είναι στην Ελλάδα να σεβόμαστε προσωπικότητες και παίκτες όπως ο Σωκράτης και να προσέχουμε τι γράφουμε και τι λέμε.

Τα χρήματα παίζουν τον ρόλο τους, αλλά το παιδί είδε τις εγκαταστάσεις, είδε την προοπτική, είδε τους συμπαίκτες του και αποφάσισε. Τα πολλά λόγια είναι περιττά, όμως, τα περισσότερα θα τα δούμε στο χορτάρι», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από την πλευρά του τόνισε ότι δεν γύρισε στην Ελλάδα απλά για να κλείσει την καριέρα του, αλλά για να κερδίσει και να είναι πρωταγωνιστής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Με περίμενε και έδειξε πόσο ήθελε. Η πρόταση ήταν πολύ καλή. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να τελειώσω την καριέρα μου, ήρθα για να κερδίσω και να αποδείξω ότι όσα έκανα τα προηγούμενα ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς.

Είμαι διψασμένο και έρχομαι για να κερδίσω και να είμαι πρωταγωνιστής και αυτό είπα και στον πρόεδρο. Όπως είπε και ο πρόεδρος τα πολλά λόγια είναι περιττά αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Σωκράτης.