Υπέγραψε στον Ολυμπιακό και ανακοινώνεται ο Σωκράτης

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τον Ολυμπιακό και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό και ανακοινώνεται ο Σωκράτης

Λίγα λεπτά πριν τις 16:00 ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Σωκράτης επιστρέφει οριστικά στην Ελλάδα μετά από δώδεκα χρόνια. Το καλοκαίρι του 2008 είχε φύγει από την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζένοα και μετά από θητεία σε Μίλαν, Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ γυρίζει στη χώρα μας για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και αύριο (26/1) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και με τους νέους του συμπαίκτες.

Να σημειώσουμε ότι στην απόκτηση του Σωκράτη έχει παίξει καθοριστικό ρόλο η σχέση του με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος είναι πλέον τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό. Ο "Τόρο" πάντα ήταν υπέρ της απόκτησης του 32χρονου στόπερ και μαζί με τον Αβραάμ έκαναν τα πάντα για να τον πείσουν να πει το "ναι".