Κάνει κίνηση η Ρασίνγκ Κλουμπ για τον Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού και η Ρασίνγκ Κλουμπ ετοιμάζεται να κάνει κίνηση.

Κάνει κίνηση η Ρασίνγκ Κλουμπ για τον Λοβέρα

Ο Λοβέρα ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που ανέφερε ο Μαρτίνς, ότι έχουν ενημερωθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Για την ώρα γίνεται λόγος για δανεισμός με οψιόν αγοράς. Η Άντερλεχτ που ενδιαφέρθηκε, δεν έχει επανέλθει με νέα προσφορά, ενώ το ενδιαφέρον από Τουρκία και Πορτογαλία δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρό. Εκτός κι αν η Γκαζιαντέπσπορ ή η Ρίο Άβε αποφασίσουν να καταθέσουν μία πρόταση που θα μπορεί να την συζητήσει ο Ολυμπιακός.

Τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή ακούγεται έντονα και το όνομα της Ρασίνγκ Κλουμπ. Είναι η ομάδα που τον ήθελε και προτού μετακομίσει από την Ροζάριο στον Ολυμπιακό. Ενημερώθηκε λοιπόν ότι δεν είναι στις επιλογές του Μαρτίνς και αμέσως ξεκίνησαν τα σενάρια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ότι η Ρασίνγκ ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του Λοβέρα με τη μορφή δανεισμού.

Το αν θα θελήσει να βάλει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι ή έστω για τα Χριστούγεννα του 2021, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στην Αργεντινή γίνεται λόγος για απόπειρα της Ρασίνγκ να τον αποκτήσει δανεικό και... βλέπουμε τι θα γίνει τους επόμενους μήνες.

Με λίγα λόγια, ο Λοβέρα μετράει μέρες στον Ρέντη και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να γνωστοποιηθεί αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του ή θα μετακομίσει σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Προτεραιότητά του ήταν να παραμείνει στη «Γηραιά Ήπειρο»...