Μπράντονιτς για ΠΑΟΚ: «Ολοκληρώνεται η μεταγραφή μου»

Ο 31χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός Βλάντιμιρ Μπράντονιτς μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Μπράντονιτς για ΠΑΟΚ: «Ολοκληρώνεται η μεταγραφή μου»

Για την απόκτηση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς κινήθηκε ο ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι τα έχει βρει σε όλα ο «Δικέφαλος» με την Ράντνικ Μπιγιέλινα. Αναμένεται λοιπόν τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Βοσνίας, ο Μπράντονιτς τόνισε ότι περιμένει απλώς ένα... νεύμα από την Ράντνικ για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του.

«Δεν γνωρίζω ακόμα όλες τις λεπτομέρειες, αλλά περιμένω τα πάντα να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες. Περιμένω την σχετική ειδοποίηση από την ομάδα», είπε αρχικά ο 21χρονος μεσοεπιθετικός και κατέληξε:

«Υπήρχαν πραγματικά πολλές προσφορές αυτόν τον χειμώνα, ίσως δεν ήξερα καν για κάποιες από αυτές, γιατί όλα πέρασαν από τον μάνατζερ μου, τον πρώην παίκτη της Παρτιζάν, Ζβονίμιρ Βούκιτς. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, η μετάβαση στον ΠΑΟΚ θα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην καριέρα μου».