ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Κρέσπο για Ολυμπιακό

Αγωνία στον ΠΑΟΚ καθώς ο Άνχελ Κρέσπο είναι αμφίβολος για το για παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (27/01, 19:30)!

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Κρέσπο για Ολυμπιακό

Η προπόνηση της Τρίτης (26/1) θα κρίνει αν ο Άνχελ Κρέσπο θα είναι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσί για παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (27/01, 19:30)! Ο Ισπανός αμυντικός έχει δεχθεί ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και έτσι ακολούθησε θεραπεία, όπως επίσης και ο Ενέα Μιχάι.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και κόντρα στην ΑΕΚ, κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Όπως δήλωσαν και οι πρωταγωνιστές, άπαντες πρέπει να κοιτάξουν μπροστά καθώς δεν υπάρχει χρόνος.

Το σερί αγώνων του Γενάρη συνεχίζεται και φέρνει τη δεύτερη μάχη του μήνα με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στην έδρα των Ερυθρόλευκων.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (25.01) με τεστ για τον Covid 19. Στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση υψηλής έντασης με δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.

Ο Χοσέ Κρέσπο, που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στον τετρακέφαλο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε κι αυτός το πρόγραμμά του με θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα.

Την Τρίτη (26.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία».