Μήτρογλου: Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται σήμερα (25/1) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Μήτρογλου: Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Μέσα στην ημέρα αναμένεται η επικύρωση της συμφωνίας του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο έμπειρος επιθετικός έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ Άρης για τον επόμενο 1,5 χρόνο και θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει τη μεταγραφή του στους «κίτρινους».

Ο 32χρονος επιθετικός αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη το στις 16:45, έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του, αφού υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις.

Φυσικά θα ενταχθεί άμεσα στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας του Άρη αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι αρκετές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Έλληνας επιθετικός θα έχει μια πρώτη επαφή από κοντά φυσικά και με τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο ούτως ώστε να συζητήσουν για αγωνιστικά θέματα και φυσικά να καταρτίσουν το πλάνο προετοιμασίας του με την προοπτική να φτάσει σε επίπεδο ετοιμότητας το συντομότερο δυνατό.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο μετά τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη νίκη με 1-0, ο τεχνικός της ομάδας Άκης Μάντζιος είχε πει για τον Έλληνα επιθετικό:

«Ο Μήτρογλου είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης γι' αυτό η ομάδα έκανε το ντιλ μαζί του. Τον περιμένουμε να έρθει να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει».