Βιεϊρίνια: «Δεν ξέρω γιαπωνέζικα - Να τους πληρώσω έναν καφέ»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στις δηλώσεις του μετά το 2-2 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ αναφέρθηκε στον διαιτητή Βίντσιτς αλλά και στον Καγκάβα.

Βιεϊρίνια: «Δεν ξέρω γιαπωνέζικα - Να τους πληρώσω έναν καφέ»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αποφάσεις του Σλοβένου διαιτητή, στα λάθη της ομάδας του και στη μεταγραφή του Καγκάβα.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-2: Μόνη δεύτερη η ΑΕΚ (highlights)!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε, δεν είναι το δώρο που ήθελα. Νομίζω ότι ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα. Υπήρχε ένταση και θέληση, κάναμε λάθη που μας στοιχίζουν, το παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά δεν βγήκε αυτό που θέλαμε και έχουμε ντέρμπι μπροστά μας στο Καραϊσκάκης»

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ:

«Δεν έχουμε συνηθίσει να είμαστε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε καλά αλλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τι πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ:

«Η θέληση που βγάλε η ομάδα το πάθος, Δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά θέλαμε να έχουμε τη νίκη το αποτέλεσμα. Ένα παπούτσι δεν μπορεί να φύγει μόνο και με το VAR που έχουμε έπρεπε να το τσεκάρουμε»

Τι συζήτησε με το διαιτητή:

«Ο διαιτητής μου είπε ότι η φάση ελέγχθηκε από το VAR και δεν έχει τίποτα ενώ ο βοηθός ότι υπάρχει σπρώξιμο. Μάλλον πρέπει να τους πληρώσω έναν καφέ για το συζητήσουν.

Αν επηρεάζει το αποτέλεσμα:

«Δεν πρέπει να επηρεάσει το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα. Γιατί έχουμε άλλο παιχνίδι αλλά να μην ξεχνάμε ότι κάναμε λάθη και να τα διορθώσουμε».

Για τη διαφορά με την κορυφή:

«Παιχνίδι με παιχνίδι η διαφορά μεγαλώνει αλλά όσο υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους»

Για τον Καγκάβα:

«Είναι ένας παίκτης που παίζει σε κορυφαίες ομάδες, είναι κορυφαίος θα μας βοηθήσει αν έρθει. Δεν μιλήσαμε, δεν ξέρω γιαπωνέζικα, αν έρθει θα έχουμε χρόνο»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας