Ολυμπιακός: Με Ρέαμπτσιουκ απέκτησε πνοή ξανά η αριστερή του πλευρά

Βγαίνει η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό, ο οποίος και στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο έδειξε ότι είναι παίκτης με φοβερά προσόντα, αλλά θέλει ακόμα δουλειά.

Ολυμπιακός: Με Ρέαμπτσιουκ απέκτησε πνοή ξανά η αριστερή του πλευρά

Σε διάστημα δύο εβδομάδων ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει παίξει πέντε ενενηντάλεπτα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Μολδαβός που ήρθε στην Ελλάδα την Πρωτοχρονιά από την Πάσος Φερέιρα για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας πρέπει να είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει μπει πιο γρήγορα στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Μολδαβός σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει παίξει αρκετά παιχνίδια και όσο παίρνει χρόνο στα πόδια του τόσο βελτιώνεται και μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Ο 23χρονος αριστερός μπακ από το πρώτο του ματς είχε φανεί ότι θα αποτελέσει μία καλή προσθήκη για τον Ολυμπιακό και συνεχώς δείχνει όλο και περισσότερα.

Στο Περιστέρι ο Ρέαμπτσιουκ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν αρκετά καλό αντίπαλο. Ξεκίνησε το ματς πολύ δυναμικά με καλές προωθήσεις και εξαιρετική σέντρα. Η φάση του 7' που βγάζει τη σέντρα και βρίσκει τον Ελ Αραμπί είναι όλα τα λεφτά. Έχει έρθει από πολύ πίσω για να πάρει τη μπαλιά του Μπουχαλάκη και έχει περάσει σαν… σφαίρα τον Νάτσο που δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει. Ο Ρέαμπτσιουκ είναι ο μοναδικός που κατάφερε να τροφοδοτήσει σωστά τον Μαροκινό στράικερ.

Και στο 68' είχε μία ακόμα καλή μπαλιά, αυτή τη φορά για τον Μπρούμα που λίγο έλειψε να βάλει ένα υπέροχο γκολ. Σε αυτό το ματς βοήθησε αρκετά και στο επιθετικό και είναι μία πρόοδος για έναν παίκτη που δεν έχει κλείσει ούτε μήνα στην Ελλάδα. Σιγά-σιγά αντιλαμβάνεται και την τακτική της ομάδας και δείχνει ότι την έχει και τη σέντρα. Το μεγάλο του προσόν είναι η ταχύτητα και τον βοηθάει να έχει και γρήγορες επιστροφές στην άμυνα.

Ο Ρέαμπτσιουκ στο ματς με τον Ατρόμητο δεν τα πήγε άσχημα στα μετόπισθεν, αφού κατάφερε να βάλει ένα… φρένο στον Νάτσο και τον Λάζαρο, οι οποίοι στην αρχή προσπάθησαν να του δημιουργήσουν προβλήματα από εκείνη την πλευρά. Έχει ακόμα στοιχεία να διορθώσει όπως τις μπαλιές που γίνονται στην άμυνα. Και ακόμη να αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι του, διότι υπάρχουν στιγμές που δίνει την εντύπωση ότι χάθηκε από το ματς. Πάντως τα δείγματα από τον Ρέαμπτσιουκ παραμένουν ενθαρρυντικά.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας