ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2: Τι είπε ο Γκαρσία για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το 2-2 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας τόνισε ότι τώρα η ομάδα του πρέπει να ετοιμαστεί για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2: Τι είπε ο Γκαρσία για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό

Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν τόσο αποτελεσματική επιθετική, ενώ παραδέχτηκε πως ο τρόπος που έπαιξαν οι "κιτρινόμαυροι" τους μπλόκαρε.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε:

Για το αν τον ικανοποιεί η ισοπαλία: Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ένα κανονικό ντέρμπι. Στο επιθετικό κομμάτι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο σε άλλα ματς. Κάποια λάθη που κάναμε στοίχισαν. Το θετικό είναι το γεγονός ότι όταν η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Για το τι έκρινε το ματς: Νομίζω ότι και ο αντίπαλος παίζει. Όπως βλέπουμε στα τελευταία ματς η ομάδα της ΑΕΚ είναι στιβαρή. Δυσκολεύεσαι να της κάνεις φάσεις. Είναι μία ομάδα που παίζει για το μηδέν πίσω. Το περιμέναμε αυτό. Ο αντίπαλος έκλεισε πολύ καλά τον κεντρικό άξονα και δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις σε αυτό.

Για το τι τον προβληματίζει για την Τετάρτη: Το πιο σημαντικό είναι να γίνει σωστή αποκατάσταση. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Ήταν μία έντονη προσπάθεια γιατί βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ. Τώρα πρέπει να συγκεντρώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάμε στο 100% ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Για τις μεταγραφές: Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όταν έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές έρχονται για να βελτιώσουν την ομάδα. Το θέμα είναι να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ομάδα. Όταν έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να παίξουν είναι λογικό να διαπράξουν λάθη και να το πληρώνει το σύνολο.

Για το αν αφήνει αιχμή για τον Περέιρα: Γενικά το λέω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και με τον Περέιρα και με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχω.