ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2: Χιμένεθ: «Γαλανόπουλος όπως Γιορέντε»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το 2-2 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και τόνισε ότι είναι κρίμα για την ομάδα του που δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2: Χιμένεθ: «Γαλανόπουλος όπως Γιορέντε»

Η ΑΕΚ προηγήθηκε δύο φορές στο γήπεδο της Τούμπας του ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι "κιτρινόμαυροι" έφυγαν με τον βαθμό από τη Θεσσαλονίκη, αφού έμειναν στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι είναι κρίμα για την ομάδα που δεν πήρε τη νίκη.

Αναλυτικά ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε:

Για το παιχνίδι: Είναι κρίμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Εμείς εκπλήξαμε τον ΠΑΟΚ. Είναι κρίμα κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ είχε μία στατική φάση να του δίνουμε την ευκαιρία να σκοράρει. Και τα δύο γκολ ήταν από στατικές φάσεις και θα μπορούσαμε να τα έχουμε αποφύγει. Είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά νικητή που είχε η ομάδα μου απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Για τον Γαλανόπουλο: Ο Γαλανόπουλος αυτό που έκανε ήταν να παίζει στον άξονα και να πιέζει τον Βιεϊρίνια. Κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει ο Γιορέντε στην Ατλέτικο. Το έχουμε αντιγράψει.

Για την κουβέντα με τον Κρέσπο: Είναι ένας παίκτης που εγώ τον έβγαλα από τις ακαδημίες της Σεβίλλης. Συζητούσαμε τώρα και λέγαμε πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.