Άρης: Κανονικά στην προπόνηση ο Μπεναλουάν, στο μεγαλύτερο μέρος ο Ματίγια

Οι απόντες από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη Γιοάν Μπεναλουάν και Χαβιέ Ματίγια συμμετείχαν στην κυριακάτικη (24/1) προπόνηση του Άρη, ενόψει της συνάντησης με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Άρης: Κανονικά στην προπόνηση ο Μπεναλουάν, στο μεγαλύτερο μέρος ο Ματίγια

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, στην προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/1) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των «κίτρινων» είδε με ικανοποίηση τον Γιοάν Μπεναλουάν να συμμετέχει στο πρόγραμμα και τον Χαβιέ Ματίγια να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Υπενθυμίζεται ότι o 33χρονος Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός και ο 32χρονος Ισπανός χαφ είχαν μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-1) στη Ριζούπολη, καθώς αμφότεροι αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης άρχισαν τη δουλειά ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης (26/1, 19:30) με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στο κυριακάτικο (24/1) πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο σαββατιάτικο (23/1) νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη).

Αύριο Δευτέρα (25/1) το πρόγραμμα για τους «κίτρινους» ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο». Μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα.