ΟΦΗ: Ο Μεγιάδο έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης

Παρών ήταν ο Μιγκέλ Μεγιάδο στην κυριακάτικη (24/1) προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει του ερχόμενου αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο. Mάλιστα ο Αργεντινός χαφ έβγαλε όλο το ομαδικό πρόγραμμα.

ΟΦΗ: Ο Μεγιάδο έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης

Με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ το μεσημέρι της Κυριακής (24/1). Mε αυτήν άρχισε ταυτόχρονα η προετοιμασία της κρητικής ομάδας για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (26/1, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της εμβόλιμης 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η σημερινή προπόνηση των «μαυρόασπρων» του Γιώργου Σίμου έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (23/1) ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα (2-0) παρ' ότι έπαιξε καλά, έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Σε μέρος της ομαδικής δουλειάς συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης. Από την πλευρά τους οι Αντίλ Ναμπί και Βαγέμπα Σακόρ συνέχισαν θεραπεία, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ηρακλειώτικου συλλόγου έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα (25/1), στις 10:00 το πρωί, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας, που θα διεξαχθεί στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».