Παναιτωλικός - Λαμία 0-0: «Έσπασαν» τα …δοκάρια! (Highlights)

Πέντε φορέςτα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες των παικτών του Παναιτωλικού και της Λαμίας που έμειναν στο 0-0 στο Αγρίνιο!

Παναιτωλικός - Λαμία 0-0:  «Έσπασαν» τα …δοκάρια! (Highlights)

Με νικητή μόνο το…ποδόσφαιρο έληξε η αναμέτρηση – κομβική για δρώμενα στη μάχη της ουράς - του Αγρινίου, μεταξύ Παναιτωλικού και Λαμίας παρότι δεν είχε γκολ!

Κι αυτό γιατί παρά το «βαρύ» τερέν από την 5ωρη βροχή που προηγήθηκε οι δύο ομάδες κατέθεσαν όλο τους το «είναι» για να σκοράρουν, με τα δοκάρια να τους... εμποδίζουν αφού η μπάλα κατέληξε σ’ αυτά πέντε φορές!

Τρεις την έστειλαν οι γηπεδούχοι και δύο οι φιλοξενούμενοι.

Πρώτος ο Βέργος (2’) με πλασέ για να τον …μιμηθεί μ’ εκτέλεση φάουλ ο Μπα (9’), που λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας.

Στο δεύτερο μέρος ο Τζανετόπουλος με προβολή (53’) είχε το δεύτερο για τους «Φθιώτες» με τα «καναρίνια» ν’ …απαντούν στο επόμενο λεπτό με βολίδα του Μάζουρεκ, ενώ στο 74’ ο νεοεισελθών Αζάντι τράνταξε τις δύο εστίες για πέμπτη φορά!

Έτσι η διαφορά των τριών πόντων μεταξύ του, τρίτου από το τέλος, Παναιτωλικού με την ουραγό (σ. με δύο ματς λιγότερα) Λαμία, έμεινε αναλλοίωτη. Η ομάδα του Γρηγορίου έχει συγκομιδή δύο πόντων (από ισάριθμες διαδοχικές ισοπαλίες) στα 5 τελευταία ματς, ενώ εκείνη του Δέλλα πήρε τον πρώτο μετά από 4 ήττες ενώ δεν σκοράρει για 3 ματς.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ 0-0

Γήπεδο: Παναιτωλικού, Αγρίνιο

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες κάρτες: Τσότσαλιτς – Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Σκόνδρας, Μπιάρνασον.

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ – Λιάβας, Περέϊρα (84’ Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς – Τσιγγάρας (70’ Αρσούρα), Ταχάρ (85’ Γιάκολις) - Ντίας, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (77’ Αριγίμπι) – Βέργος (69’ Αζάντι)

ΛΑΜΙΑ (4-2-3-1): Επασί - Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ - Μπεχαράνο, Τζανδάρης (68’ Μπιάρνασον) – Τιρόνε (79’ Πίτι), Ρόμανιτς, Μπα (λ.τρ. 33’ Μπα) – Αραμπούλι (78’ Προβυδάκης)