ΑΕΚ: «Συμφωνία με Ρούμπιν για Νταντσένκο- Σύντομα οι ανακοινώσεις»

Τα ουκρανικά media αναφέρουν πως η ΑΕΚ τα βρήκε με την Ρούμπιν Καζάν και ανακοινώνει τον Όλεγκ Νταντσένκο.

ΑΕΚ: «Συμφωνία με Ρούμπιν για Νταντσένκο- Σύντομα οι ανακοινώσεις»

Ένα βήμα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις βρίσκονται ΑΕΚ και Όλεγκ Νταντσένκο σύμφωνα με τα ουκρανικά media, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να τα έχει βρει με την Ρούμπιν Καζάν για τον 26χρονο αμυντικό.

Πιο συγκεκριμένα, το «sport.ua» τονίζει πως είναι θέμα χρόνου η ΑΕΚ να ανακοινώσει την συμφωνία της για τον Όλεγκ Νταντσένκο, ύστερα από τη συμφωνία της με τη Ρούμπιν Καζάν, καθώς με τον ίδιο τον παίκτη είχε συμφωνήσει.

Μάλιστα οι Ουκρανοί συμπληρώνουν πως μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η παρουσία των Τσιγκρίνσκι και Σάκχοφ στην ΑΕΚ και στο γεγονός ότι ο Νταντσένκο θα συναντήσει τους δύο συμπατριώτες του στην Ελλάδα.

Ο Ουκρανός ανήκει στην Ρουμπίν Καζάν αλλά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ούφα, από την όποια η ΑΕΚ απέκτησε και τον Νεντελτσιάρου.

O 26χρονος Ουκρανός έχει καλές επιστροφές αφού είναι γρήγορος. Αμυντικά είναι επαρκής αλλά το δυνατό του σημείο είναι τα καλά χτυπήματα στην επίθεση όπου εκτελεί συνήθως τα κόρνερ και τα φάουλ της ομάδας του.

Μετράει 21 διεθνείς συμμετοχές και 3 γκολ με την Εθνική Ουκρανίας Κ21 ενώ στην Καζάν πήγε το καλοκαίρι του 2019 με μεταγραφή από την Σαχτάρ με την οποία κατέκτησε το νταμπλ το 2019 χωρίς να έχει βασικό ρόλο.