ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1: To «δώρο» του Εραμούσπε (Highlights)

Ο Βόλος πήρε πολύτιμο διπλό 1-0 στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Εραμούσπε.

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1: To «δώρο» του Εραμούσπε (Highlights)

Η πρώτη στην ιστορία του επίσκεψη στο Στάδιο «Ζωσιμάδες» γιορτάστηκε από τον Βόλο με νίκη (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον ΠΑΣ και κατάφεραν να προηγηθούν στο 14΄σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ. Όμως ο Εραμούσπε έκανε κακό κοντρόλ και ο Μπαρτόλο που καραδοκούσε, του έκλεψε τη μπάλα.

Στην προσπάθειά του ο Αργεντινός να τον σταματήσει, τον ανέτρεψε και ο Τάσος Δουβίκας που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Δείτε το γκολ του Δουβίκα για το 0-1

Μάλιστα ο Βόλος θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με ένα δεύτερο γκολ. Ο Δουβίκας όμως που έφυγε στην αντεπίθεση είδε τη μπάλα μετά το σουτ που επιχείρησε να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Δείτε το δοκάρι του Δουβίκα

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε τρεις αλλαγές για να τονώσει την επίθεση αλλά οι Λιάσος, Λέο και Μπρένερ δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τον ρου του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθούσε στη δημιουργία παιχνιδιού ο αγωνιστικός χώρος που είχε μεταβληθεί σε βούρκο λόγω της βροχής. Την καλύτερη ευκαιρία έχασε ο Λιάσος στο 54΄.

Δείτε την ευκαιρία του Λιάσου

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1

Σκόρερ: 14΄πεν. Δουβίκας

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κάρτες: Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάργας – Γκρίλο, Τέκιο, Περέα, Μπαρτόλο, Μήτογλου

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (87΄Νάουμετς), Παντελάκης, Εραμούσπε (46΄Λιάσος), Πίρσμαν, Ελευθεριάδης (Μπρένερ), Κάργας, Σιόντης (71΄Μιλιντσεάνου), Καρτάλης, Παμλίδης (46΄Λέο), Κρίζμαν

ΒΟΛΟΣ (Λόπες): Κλέιμαν, Τέκιο (56΄Ντεντάκης), Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Ριένστρα, Ρενάτο Σάντος (56΄Περέα), Μαρτίνεθ (66΄Κιάκος), Μπαρτόλο (78΄Σάντσες), Δουβίκας