Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Καμαρά «Να αυξήσουμε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Μαντί Καμαρά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα με τον  ΠΑΟΚ.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Καμαρά «Να αυξήσουμε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει περάσει και πιο εύκολα από το Περιστέρι και με μεγαλύτερο σκορ, αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μαντί Καμαρά στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι πάντα αυτό το γήπεδο δυσκολεύει τους Πειραιώτες, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Μαντί Καμαρά μίλησε:

Για την αποτελεσματικότητα που δεν είχε η ομάδα: Είναι πραγματικά δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Πολλές ομάδες δυσκολεύονται σε αυτό το γήπεδο. Μπορεί να κάνεις πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είναι εύκολο να σκοράρει σε αυτή την έδρα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και σκεφτόμαστε τώρα το ματς της Τετάρτης που είναι ένα πολύ μεγάλο ματς και πολύ σημαντικό για εμάς, τους φιλάθλους μας και τον πρόεδρο μας.

Για το αν σκέφτονταν τον ΠΑΟΚ: Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Σημαίνει πολλά για εμάς. Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να κερδίσουμε βαθμούς. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε αν θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο.

Για το αν έχουν πεισμώσει για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Τα παιχνίδια δεν είναι ποτέ ίδια. Στην Τούμπα δεν τα καταφέραμε να νικήσουμε. Πήραμε την ισοπαλία και διατηρήσαμε τη βαθμολογική διαφορά. Τώρα θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Για το γεγονός ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν νίκησαν στο Περιστέρι: Εμείς σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε. Ο στόχος μας ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και εκεί συγκεντρωνόμαστε. Τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι που στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.