Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Ο Μαρτίνς για Μπρούμα και Ανδρούτσο-vid

Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από το Περιστέρι επικρατώντας με σκορ 1-0 του Ατρόμητου και ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Ο Μαρτίνς για Μπρούμα και Ανδρούτσο-vid

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι επικρατώντας με σκορ 1-0 του Ατρόμητου. Η ομάδα του Πειραιά είχε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στην επανάληψη που θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς και να έχει κάνει πιο εύκολη τη ζωή της. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του, αλλά δεν του άρεσε το γεγονός ότι δεν είχε αποτελεσματικότητα η ομάδα του.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Γκολ «χρυσάφι» ο Μπρούμα-vid

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το τι του άρεσε και τι όχι από αυτό το ματς: Δεν μου άρεσε η έλλειψη αποτελεσματικότητας. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι για να μην έχουμε αγωνία στα τελευταία λεπτά. Στο τέλος είχαμε νευρικότητα γιατί δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι. Διαχειριστήκαμε με εξυπνάδα το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Μου άρεσε πολύ η μαχητικότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Κάναντι: «Θα ήταν αλλιώς με παίκτη παραπάνω»

Για τον Μπρούμα: Όλη η ομάδα μου άρεσε πάρα πολύ. Όλη η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση και αντιμετώπισε τον Ατρόμητο με σοβαρότητα. Είναι μία δύσκολη έδρα. Έχασε και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή και είμαι χαρούμενος για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι παίκτες μου το παιχνίδι και πήραν το αποτέλεσμα.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1: Κριτική παικτών: Ο Ρέαμπτσιουκ, ο Μπρούμα και οι άλλοι!

Για τον Ανδρούτσο: Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και όλη την εβδομάδα μας έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Το γκολ του Μπρούμα για το 0-1 (vid)

Για το αν είναι σημάδι τίτλου: Φυσικά παίζουν ρόλο τα άμεσα παιχνίδια ανάμεσα στους διεκδικητές, όμως, το να κερδίζεις βαθμούς από τον Άρη, τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό.