Καγκάβα: Μετά από μια γεμάτη χρονιά, έμεινε χωρίς ομάδα - Τα οικονομικά δεδομένα για ΠΑΟΚ

Πώς ο Ιάπωνας Σίντζι Καγκάβα μετά από μια γεμάτη χρονιά με τη Ρεάλ Σαραγόσα βρέθηκε χωρίς ομάδα και ποια είναι η οικονομική συμφωνία για να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ.

Καγκάβα: Μετά από μια γεμάτη χρονιά, έμεινε χωρίς ομάδα - Τα οικονομικά δεδομένα για ΠΑΟΚ

Για τον Σίντζι Καγκάβα, τον Ιάπωνα που ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ, η περυσινή σεζόν μπορεί να μην ήταν από τις καλύτερες, όμως σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καταστροφική. Αν μη τι άλλο δεν μπορεί να δικαιολογήσει την κατάληξη του Ιάπωνα στα... αζήτητα. Διότι ο Σίντζι Καγκάβα με τον οποίο μιλούσε ο ΠΑΟΚ και το περασμένο καλοκαίρι, έμεινε χωρίς ομάδα και έκανε ατομικές προπονήσεις καθώς έχει προσλάβει γυμναστή γι' αυτόν τον λόγο.

Κι όμως, την περίοδο 2019-20, σύμφωνα με το transfermarkt, ο Καγκάβα, ο οποίος έχει περάσει από ομάδες όπως η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τη φανέλα της Ρεάλ Σαραγόσα είχε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και τρεις στο Copa del Rey.

Κάτι λιγότερο από 59 λεπτά ήταν ο μέσος όρος συμμετοχής του στους αγώνες ενώ πέτυχε τέσσερα γκολ. Αν μη τι άλλο απολογισμός που δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε από το καλοκαίρι χωρίς ομάδα.

Ίσως σε αυτό συνετέλεσαν οι οικονομικές απαιτήσεις του που μάλλον τώρα είναι κατά πολύ χαμηλότερες από αυτές που είχε το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ θα υπογράψει έως το καλοκαίρι του 2022. Για τους πρώτους έξι μήνες θα πάρει 250.000 ευρώ και την επόμενη σεζόν περίπου 600 χιλιάδες ευρώ.