Μάρκο Λιβάγια: Η Σεντ Ετιέν και τα 4 εκατομμύρια ευρώ

Τι γράφουν οι Γάλλοι για το ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον επιθετικό της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια και το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει τώρα με 4 εκατομμύρια ευρώ ή το καλοκαίρι δωρεάν.

Μάρκο Λιβάγια: Η Σεντ Ετιέν και τα 4 εκατομμύρια ευρώ

Μάρκο Λιβάγια ξανά στο προσκήνιο για τη Γαλλική Σεντ Ετιέν. Δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον των Γάλλων για τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα hommedumatch.fr, ο Λιβάγια θα μπορούσε να γίνει ακόμα και τώρα παίκτης της Σεντ Ετιέν με 4 εκατομμύρια ευρώ ή το καλοκαίρι δωρεάν.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Προσπαθώντας να ολοκληρώσει την υπόθεση Μοσταφά Μοχάμεντ από τη Ζάμαλεκ, η Σεντ Ετιέν στρέφει το ενδιαφέρον της και σε άλλες περιπτώσεις για να μην τερματίσει το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο με άδεια χέρια. Μια περίπτωση που έχει διερευνηθεί από αρκετούς γαλλικούς συλλόγους, μεταξύ αυτών και τη Σεντ Ετιέν, το περασμένο καλοκαίρι, επέστρεψε στο προσκήνιο σύμφωνα με τις πληροφορίες που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε

Πρόκειται για τον διεθνή Κροάτη, Μάρκο Λιβάγια (27). Πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου του με την νυν ομάδα του, την ΑΕΚ. Μια προσφορά 4 εκατομμυρίων ευρώ θα πρέπει να θεωρείται ικανοποιητική για να τον φέρει αυτό το χειμώνα, εκτός εάν οι «πράσινοι» προτιμούν να διαπραγματευτούν με τον παίκτη τη δωρεάν άφιξή του το επόμενο καλοκαίρι».