Super League: Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, ντέρμπι στην Τούμπα

Τα ματς Ατρόμητος - Ολυμπιακός (24/1, 15:00, LIVE στο fosonline.gr) και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (24/1, 19:30) ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της ημέρας για την 18η αγωνιστική της Super League.

Super League: Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, ντέρμπι στην Τούμπα

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Ιανουαρίου η 18η αγωνιστική της Super League με τέσσερις εναπομείνασες αναμετρήσεις σε Περιστέρι, Γιάννινα, Αγρίνιο και Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα της ημέρας (24/1) ανοίγει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (15:00). Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να διατηρήσει ή και να αυξήσει την διαφορά της από τον δεύτερο. Οι Περιστεριώτες από την άλλη θα επιδιώξουν να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς στην έδρα τους. Ο Νταμίρ Κάναντι άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Γκαλβάο και Γιαννιώτη. Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη θα παραταχθούν χωρίς τους Σουντανί και Ντρεγκέρ.

Στις 17:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Βόλο, με αμφότερες τις ομάδες να στοχεύσουν στη νίκη για βαθμολογικούς λόγους. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Ηπειρώτες, εκτός αποστολής για τους φιλοξενούμενους οι Νίνης και Μπαριέντος.

Την ίδια ώρα (17:15) στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει την Λαμία. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ψάχνουν βαθμούς για να ανέβουν στην κατάταξη. Ο Τραϊανός Δέλλας άφησε εκτός τους Μεντόσα, Καρασαλίδη και Ματσόλα. Με τον νεοαποκτηθέντα θα παραταχθεί η ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Ντέλετιτς και οι μακροχρόνια απόντες Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Μπουλούλη, Τσούκαλος.

Τέλος, στις 19:30 ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της Τούμπας με έπαθλό τη δεύτερη θέση. Άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία με εξαίρεση τον Ενέα Μιχάι. Στην αποστολή της Ένωσης επέστρεψαν Τσιγκρίνσκι και ο Ανσαριφάρντ, ενώ εκτός έμειναν Κρίστιτσιτς, Μαχαίρας, Νεντελτσιάρου, Μιτάι και Χνιντ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 23/1
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-0
Απόλλων Σμύρνης - Άρης 0-1
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 2-0

Κυριακή 24/1
15:00 Ατρόμητος - Ολυμπιακός
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος
17:15 Παναιτωλικός - Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ