Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 2-0: Μπόλονι: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ ζήτησε περισσότερη αποτελεσματικότητα από τους παίκτες του.

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 2-0: Μπόλονι: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τον ΟΦΗ, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι θέλει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου και αυτός να είναι πιο ήρεμος στον πάγκο.

«Πάντα ζητάω από τους παίκτες μου να σέβονται κάποιους κανόνες στην αμυντική λειτουργία, δουλεύουμε πάνω σε αυτούς ώστε να δώσουμε χρόνο στους επιθετικούς για να βρούνε τα δίχτυα», είπε ο τεχνικός των "πράσινων"

Όσον αφορά στην καλή εικόνα του Παναθηναϊκού στην πρώτη μισή ώρα είπε: «Στα πρώτα τριάντα λεπτά δεν βάλαμε γκολ, φτάσαμε κοντά, φτιάξαμε ευκαιρίες. Ίσως ήταν λίγο... ντροπαλός ο Σωτήρης για να πάρει τις πρωτοβουλίες, ίσως μια κακοτυχία στις τελικές πάσες. Οι πράξεις μας ήταν σωστές, ήμασταν καλά στο ματς. Για να είμαι και εγώ λίγο πιο ήρεμος στον πάγκο, θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».

Στη συνέχεια ο Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχει ο κορονοϊός στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσβλήθηκαν από αυτόν. «Το φαινόμενο του κορονοϊού κάνει την εμφάνισή του και το λέω αυτό γιατί ο Μαουρίσιο στην μεσαία περιοχή έχει χάσει τις ανάσες του, το νέο επιθετικό τρίο δυσκολεύτηκε να δώσει σωστές πάσες. Δεν καταφέραμε να ηρεμήσουμε τον αγώνα μέσω της τακτικής. Το 1-0 καταλαβαίνετε ότι δίνει στον αντίπαλο την επιλογή να πάρει ρίσκα και να πιέσει», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον ΟΦΗ.