Ολυμπιακός: Κερδίζει τα... μεσημέρια!

Εναντίον του Ατρόμητου (24/1, 15:00, LIVE στο fosonline.gr) ο Ολυμπιακός θα ξαναπαίξει για 6η φορά φέτος σε τέτοια ώρα! Με τη νωρίς ώρα έναρξη της κάθε αγωνιστικής στη Super League. Στις προηγούμενες 5 είχε νικήσει, με συνολικό σκορ 16-1! 

Ολυμπιακός: Κερδίζει τα... μεσημέρια!

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν πρόβλημα με το... πρωινό ξύπνημα! Αυτό τουλάχιστον δείχνει η φετινή παρουσία τους στα παιχνίδια που γίνονται νωρίς σε κάθε αγωνιστική της Superleague. Αυτά δηλαδή που αρχίζουν στις 15.00

Κι ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι (24/1, 15:00, LIVE στο fosonline.gr) θα παίξει για 6η φορά φέτος σε τέτοια ώρα. Στο απομεσήμερο. Το εν τρίτο δηλαδή των αγώνων του το έχει δώσει... μέρα μεσημέρι! Και έχει ήδη 5 νίκες σε ισάριθμες ματς με συνολικό σκορ 16-1!

Είχε νικήσει 2-0 τον Απόλλωνα στο Φάληρο και αμέσως την επόμενη αγωνιστική 2-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Τον περασμένο μήνα είχε το 6-0 στην Λαμία και το 5-1 με την ΑΕΛ. Και πήγε να την πατήσει σε νωρίς αγώνα με τον ΠΑΣ, αλλά ο Χασάν έβαλε το γκολ στο τέλος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι ο Ολυμπιακός δεν είχε δώσει κανένα τέτοιου είδους ματς. Το πιο νωρίς που είχε αρχίσει ήταν τις 17.15. Αλλά πρόπερσι, στην πρώτη σεζόν του Μαρτίνς, είχε το 1-1 στην Ξάνθη, σε αγώνα που είχε ξεκινήσει λίγο... αργότερα στις 15.30!