Ολυμπιακός: Όλοι στην αποστολή με τον Ατρόμητο εκτός από Ντρέγκερ και Σουντανί

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ είναι ο μοναδικός από τους θεωρητικά πιο ενεργούς παίκτες του Ολυμπιακού που έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (24/1, 15.00). Έξω και ο Σουντανί που ούτως ή άλλως είναι... ανενεργός. 

Ολυμπιακός: Όλοι στην αποστολή με τον Ατρόμητο εκτός από Ντρέγκερ και Σουντανί

Εκπλήξεις δεν είχε η ανακοίνωση της αποστολής του Πέδρο Μαρτίνς για την πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το μεσημέρι της Κυριακής (24/1, 15.00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός τους πήρε όλους στην αποστολή, μεταξύ άλλων και τον Θανάση Ανδρούτσο, επιβραβεύοντάς τον για την εμφάνιση στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αντίθετα, η είδηση έχει να κάνει με τον αποκλεισμό του Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος φαίνεται ότι δεν έχει «ψήσει» στον βαθμό που θα ήθελε τον Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να μην τον έχει στο Περιστέρι ούτε στον πάγκο ως μία λύση ανάγκης, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα με τον Ραφίνια.

Προτίμησε λοιπόν τον Ανδρούτσο από τον Ντρέγκερ. Εκτός είναι και ο Σουντανί που φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπολογίζεται, όπως και οι Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο που ετοιμάζονται για άλλες πολιτείες.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Εμβιλά, Πέπε, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Βρουσάι, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Χασάν, Ελ Αραμπί.