Φέστα: «Μπήκαμε χωρίς φόβο, αξίζαμε την ισοπαλία» (vid)

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη Λάρισα, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Φέστα: «Μπήκαμε χωρίς φόβο, αξίζαμε την ισοπαλία» (vid)

Ο Ιταλός προπονητής, Τζιανλούκα Φέστα έκρινε μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, ότι η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο από το να φύγει με άδεια χέρια από το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Ιταλός προπονητής των "βυσσινί" σχολίασε στη NOVA μετά το τέλος της συνάντησης ότι η ΑΕΛ έπρεπε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Αστέρας Τρ.-ΑΕΛ 1-0: «Καθάρισε» με Μπαράλες

«Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι. Μπήκαμε χωρίς φόβο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Αξίζαμε την ισοπαλία στο παιχνίδι και όχι να φύγουμε ηττημένοι».

Αναφορικά με το γεγονός ότι η ΑΕΛ είναι τέσσερα ματς χωρίς γκολ και τι μπορεί να κάνει γι' αυτό, απάντησε: «Μόνο να δουλέψουμε μπορούμε, για να βελτιωθούμε. Έχουμε καλή νοοτροπία, προσπαθούμε να αλλάξουμε πολλά, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο για να κάνουμε πολλά πράγματα, ούτε και πολλά περιθώρια».