Ολυμπιακός: Τα δύο διλήμματα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με τον Ατρόμητο

Δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή (22/1) όλοι όσοι αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο και τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου (23/1) για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ποια τα δύο διλήμματα.

Ολυμπιακός: Τα δύο διλήμματα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με τον Ατρόμητο

Μία προπόνηση έμεινε για τον Πέδρο Μαρτίνς, έτσι ώστε να δοκιμάσει όλα όσα έχει στο μυαλό του στον Ρέντη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (24/1, 15.00).

Έως και την Παρασκευή (22/1) δεν είχε την ευκαιρία να προπονήσει όλους τους παίκτες του, καθώς όλοι όσοι αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο, μετά το ρεπό της Πέμπτης (21/1), πήγαν στον Ρέντη και έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οπότε, αναγκαστικά ο Μαρτίνς έμεινε να δουλεύει με ελάχιστους ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων τους Ραφίνια, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι σε κάποιες ασκήσεις τακτικής που έκανε την Παρασκευή (22/1) έχει στο μυαλό του τους παραπάνω (πλην Ντρέγκερ φυσικά). Ωστόσο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι δεν ήταν ακριβώς δοκιμή, γιατί δεν συμμετείχαν άλλοι στην προπόνηση λόγω της παρουσίας τους στο Αγρίνιο. Οπότε, αναγκαστικά δούλεψε με τους παραπάνω.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι αν σκοπεύει να αποκαλύψει τις σκέψεις του για τον Ατρόμητο, αυτό θα το κάνει στην σαββατιάτικη προπόνηση (23/1). Εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα η κατάσταση σχετικά με το αν θα πάει με Βαλμπουενά ή Φορτούνη πίσω από τον φορ και με τους εξτρέμ. Αν θα περάσει δηλαδή στα πλάγια ο Βαλμπουενά κι αν όχι ο Γάλλος, τότε θα μονομαχήσουν οι Βρουσάι και Μασούρας, καθώς στο ένα «φτερό» αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Μπρούμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας στο μυαλό του τις δύο επισκέψεις του στο Περιστέρι και τις νίκες του Ολυμπιακού στο... 90φεύγα, μία με τον Βούκοβιτς πρόπερσι και άλλη μία με τον Χασάν πέρσι, είναι αποφασισμένος να βάλει όσο το δυνατόν τα περισσότερα «βαριά χαρτιά» του και να μην ξεκουράσει βασικές μονάδες ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί την Τετάρτη (27/1).