Παναθηναϊκός: Θέλει τον Κριστιάν Μπατόκιο της Μπρεστ

Ο Κριστιάν Μπατόκιο της Μπρεστ είναι το στόχαστρο του Παναθηναϊκού - Ποιος είναι ο 28χρονος μέσος.

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Κριστιάν Μπατόκιο της Μπρεστ

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν αμυντικό μέσο, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες χαφ του ρόστερ του και μετά την «απόσυρση» των «πράσινων» από την υπόθεση του Αμπντουλαγιέ Σισακό, ο Πιέρ Ντρεοσί έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Γάλλος general manager του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Κριστιάν Μπατόκιο της Μπρεστ, προσπαθώντας να βρει τη «χρυσή τομή» με τη γαλλική ομάδα, για να τον «ντύσει» στα «πράσινα».

Ο 29χρονος -γεννημένος στο Ροζάριο της Αργεντινής- μέσος, που έχει πολιτογραφηθεί Ιταλός (έχει 18 συμμετοχές και 2 γκολ με την U21 της «σκουάντρα ατζούρα») μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν κι έχει ζητήσει να φύγει από τώρα, διότι βλέπει ότι ο χρόνος συμμετοχής του στη γαλλική ομάδα έχει περιοριστεί κατά πολύ.

Αν και μετράει 15 συμμετοχές στην εφετινή Ligue1 με τη Μπρεστ οι περισσότερες εξ αυτών ήταν ως αλλαγή (μόλις 3 ματς βασικός) και σε προ ημερών συζήτηση με τους διοικούντες τη γαλλική ομάδα, ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει «τρέξει» τις επαφές με τους εκπροσώπους του (ήταν μεταγραφικός στόχος και το περασμένο καλοκαίρι) και υπάρχει μία πρώτη, προφορική συμφωνία και πλέον γίνεται προσπάθεια να βρεθεί σημείο επαφής και με τη Μπρεστ, η οποία αξιώνει περίπου 250.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον Ντρεοσί να έχει ήδη κι άλλη μία περίπτωση αμυντικού μέσου από τη γαλλική αγορά, ως εναλλακτική επιλογή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ