Μαρτίνς: «Επικίνδυνος ο Ατρόμητος-Επανέρχεται σταδιακά ο Μπρούνο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, την κατάσταση του Μπρούνο και τα μεταγραφικά.

Μαρτίνς: «Επικίνδυνος ο Ατρόμητος-Επανέρχεται σταδιακά ο Μπρούνο»

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την κατάσταση στην οποία είναι ο Μπρούνο, αλλά και τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της NOVA για:

Το ματς στο Περιστέρι: Τα παιχνίδια στην έδρα του Ατρόμητου είναι παραδοσιακά πολύ σημαντικά και ιδιαίτερα το περσινό. Ήταν πολύ σημαντικό για τις φιλοδοξίες μας για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι πάντα δύσκολη έδρα. Στις 2 τελευταίες χρονιές έχουμε κερδίσει δύσκολα και σκοράροντας την τελευταία στιγμή. Είναι πάντα μία ομάδα με ποιότητα. Και φέτος κάπως έτσι θα είναι. Είναι ομάδα οργανωμένη, από τις σημαντικές του πρωταθλήματος και πηγαίνει καλά. Μπορούμε να πούμε πως ομάδες όπως οι ΟΦΗ, Άρης και Ατρόμητος επηρεάζουν το πρωτάθλημα.

Το εάν έχει προβλήματα και τον Μπρούνο: Ο Μπρούνο επανέρχεται σταδιακά. Βελτιώνεται σταδιακά. Σε λίγο καιρό θα είναι εντελώς καλά. Όλοι οι άλλοι είναι καλά.

Τη νίκη του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ: Ο Ατρόμητος έχει πολλά προτερήματα. Έχει αξία. Είναι γρήγορη ομάδα, επικίνδυνη και με καλή οργάνωση. Πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση. Ο Ατρόμητος αξίζει τον σεβασμό μας και είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και κυνηγάει τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα και απαιτεί σοβαρότητα, προσοχή και συγκέντρωση από εμάς.

Τα γκολ των στόπερ από στατικές φάσεις: Δεν είναι κάτι που δουλεύουμε τώρα. Πάντα το δουλεύουμε. Πάντα δουλεύουμε τις στατικές φάσεις. Άλλες φορές μπαίνουν και άλλες όχι. Εάν θυμάστε πέρυσι είχαμε ξεκινήσει με αρκετά γκολ από στατικές φάσεις.

Τα μεταγραφικά και το εάν έχει κάτι νεότερο να πει και να μοιραστεί: Όχι (δεν έχουμε κάτι νεότερο να πούμε ή να μοιραστούμε). Συνεχίζουμε όπως ξέρετε.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας