Τι περιμένει να πάρει ο Μαρτίνς από τον Κουντέ

Ο νεαρός Καμερουνέζος χαφ είναι μία ανάσα από τον Ολυμπιακό και ο Πορτογάλος θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν χαφ που του έλειπε.

Τι περιμένει να πάρει ο Μαρτίνς από τον Κουντέ

Ο Πιερ Κουντέ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται πιο κοντά στον Ολυμπιακό από οποιονδήποτε άλλον. Από τη πρώτη στιγμή που το θέμα έγινε γνωστό από την Ισπανία φάνηκε πως η συγκεκριμένη υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή για τους «ερυθρόλευκους».

Τις τελευταίες ώρες οι Πειραιώτες φαίνεται να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του και το θέμα να είναι αρκετά προχωρημένο. Με την πιθανή άφιξη του Πιερ Κουντέ έχει ενδιαφέρον να δούμε τι περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς από αυτόν. Το νεαρό της ηλικίας του (22) μπορεί σε κάποιους να ξενίζει, όμως, αυτό ισχύει μόνο στην Ελλάδα, αφού στο εξωτερικό αν ένας ποδοσφαιριστής αξίζει θα παίξει από μικρή ηλικία.

Φυσικά και είναι ανασταλτικός παράγοντας η απειρία του, αλλά από την άλλη αναφερόμαστε σε ένα παιδί που είναι στην Ατλέτικο Μαδρίτης από τα 15 του. Έχει μάθει στη φιλοσοφία των «ροχιμπλάνκος» και έχει αποδείξει πως είναι ο «σκύλος» που θέλει ο Μαρτίνς για το κέντρο του. Ο Κουντέ είναι «εξάρι», όμως, μπορεί να παίξει και σαν «οχτάρι». Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι προτιμάει να παίζει ως «εξάρι».

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός θα προσθέσει στη μηχανή του έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει φοβερή φυσική κατάσταση. Το σίγουρο είναι πως θα δώσει τρεξίματα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Αυτό ακριβώς που έλειψε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο Κουντέ έχει τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι του.

Σημαντικό επίσης είναι πως έχει το γκολ, ενώ πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο του πόδια. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πιο είναι το καλό του και αυτό φυσικά και είναι στα υπέρ του. Με την άφιξη του ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να πάρει ενέργεια στη μεσαία γραμμή, τρεξίματα και καλό σουτ, αφού δεν διστάζει να δοκιμάζει το πόδι του.