Στο ...κόλπο για Σβιντέρσκι κι η Πάρμα!

Δεν είναι μόνο η Μπολόνια που ενδιαφέρεται για τον Κάρολ Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ, αλλά κι η Πάρμα κατά δημοσιεύματα.

Στο ...κόλπο για Σβιντέρσκι κι η Πάρμα!

Σουξέ έχει ο Κάρολ Σβιντέρσκι στην Ιταλία...

Μετά το ενδιαφέρον της Μπολόνια, που μίλησε με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του, τον Πολωνό επιθετικό του «Δικεφάλου του Βορρά», φέρεται, κατά δημοσιεύματα, να βολιδοσκοπεί κι η Πάρμα.

Που, μετά τον Βασίλη Ζαγαρίτη, δείχνει διάθεση να ...ψωνίσει ξανά από το πρωτάθλημα στην προσπάθεια της για επίτευξη της παραμονής .

Την ώρα που η Μπολόνια δείχνει να «παγώνει» τις κινήσεις της για τον Σβιντέρσκι και να σκέφτεται να τον πάρει το καλοκαίρι νέος «μνηστήρας» για τον παίκτη των Θεσσαλονικών προέκυψε από τη γείτονα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η προτελευταία της βαθμολογίας της Serie A έχει τον Ανατολικοευρωπαίο στην λίστα της και μάλιστα αρκετά ψηλά και δεν αποκλείεται να κάνει την κίνηση της μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Σβιντέρσκι διακινείται στην Ιταλία, αφού για να τον αποκτήσει το χειμώνα του 2019 ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό της Τζένοα

Οι Ιταλοί γράφουν ότι η μεταγραφή του Σβιντέρσκι στην Μπολόνια θα είχε κλείσει ήδη αν ο ΠΑΟΚ δεχόταν να τον παραχωρήσει άμεσα με δανεισμό και ένα ποσό ανάμεσα στα 2 με 3 εκατομμύρια για την αγορά των δικαιωμάτων του μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δικέφαλος δεν συμφώνησε και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδα θα περιμένουν το καλοκαίρι, οπότε και οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές, για να επανεξετάσουν την περίπτωση του, αφού θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ο ΠΑΟΚ θα είναι σε δυσχερέστερη διαπραγματευτική θέση.