Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την πώληση του Ζαγαρίτη


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε επιβεβαίωσε την παραχώρηση του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την πώληση του Ζαγαρίτη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός αφενός επισημοποίησε από μέρους του την παραχώρηση του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα, αφετέρου ευχαρίστησε τον 20χρονο άσο για την παρουσία του στο «τριφύλλι» και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του στην Ιταλία.


«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα. Ο 20χρονος αμυντικός μετά από δύο χρόνια και 20 συμμετοχές (19 στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) στην πρώτα ομάδα (είχαν προηγηθεί τέσσερα χρόνια στην ακαδημία του Παναθηναϊκού), θα συνεχίσει την καριέρα του στον ιταλικό σύλλογο. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ.

Λίγο πριν η ιταλική ομάδα είχε ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή έως το 2024.

Ο 20χρονος ακραίος μπακ προέρχεται από τις Ακαδημίες του «τριφυλλιού», πήρε την ευκαιρία από τον Λάζλο Μπόλονι και έδειξε το πλούσιο ταλέντο του.

Το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έληγε το καλοκαίρι και στις επαφές που είχε με τη διοίκηση της ομάδας αρνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να υπογράψει συμβόλαιο στην Πάρμα με τον Παναθηναϊκό να παίρνει ως αποζημίωση περίπου 400 χιλ. ευρώ.