ΑΕΛ: Η αποστολή για την Τρίπολη

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΛ για την αυριανή (23/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Μέσα ο Ακούνια.

ΑΕΛ: Η αποστολή για την Τρίπολη

Η ΑΕΛ μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας στην Τούμπα, παίζει ένα ακόμη ματς μακριά από την έδρα της, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λάρισας αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», χωρίς τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο αφού μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Ιταλός Τζιανλούκα Φέστα αλλά ακόμη δεν έχει προπονήσει την ομάδα της ΑΕΛ αφού σήμερα (22/1) θα βρίσκεται στη χώρα μας.

Μάλιστα ο Ιταλός θα μεταβεί απευθείας στην Τρίπολη όπου και θα συναντηθεί με την αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Κώστα Κατσαρά, ο οποίος θα παραμείνει δίπλα στον Ιταλό προπονητή.

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους:

Μπάγιτς, Σουλούκο, Καρανίκα, Ακούνια, Στοΐνοβιτς, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Κολομπίνο, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Σπαρβ, Μιχαήλ και Δάκτυλα.

Εκτός σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Νάγκι ενώ επιστρέφουν οι Σπαρβ, Μιχαήλ και Μπάγιτς. Για πρώτη φορά στην αποστολή και ο Ακούνια, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Εκτός είναι οι Μαξιμένκο, Χουσίνο που επίσης ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες μέρες από την ΠΑΕ ΑΕΛ.