ΟΦΗ: Τεστ covid πριν από την προπόνηση

Οι παίκτες του ΟΦΗ πριν από τη σημερινή (22/1) προπόνηση θα υποβληθούν σε τεστ covid. Δεν έχει τεθεί, για την ώρα, θέμα αναβολής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

ΟΦΗ: Τεστ covid πριν από την προπόνηση

Αγωνία στον ΟΦΗ και τεστ covid σήμερα (22/1) πριν από την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 15.00.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου και τα μέλη του τεχνικού τιμ που παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Άμεσα θα τους δει εκ νέου ο γιατρός ενώ η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 15.00.

Επίσης, στην ΠΑΕ αποφάσισαν να γίνουν νέα test covid για να εξαντλήσουν κι αυτό το ενδεχόμενο. Θα γίνουν στο ξενοδοχείο σήμερα (22/1) πριν από την προπόνηση.

Θυμίζουμε πως επτά παίκτες και τρία μέλη του ΟΦΗ έχουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Ο Βαγγέλης Λάππας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στον Βόλο ενώ το τεστ για τον κορονοϊό ήταν αρνητικό.

Οι παίκτες που έχουν εμφανίσει τα συμπτώματα είναι οι Σηφάκης, Βάτερμαν, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Σολίς, Ουές και από το staff οι Περικλής Παπαπαναγής, Τάσος Πρίτσας και Μιχάλης Αναγνωστόπουλος.

Όλοι έχουν γεύση και κανείς δεν ανέβασε πυρετό. Αυτό που συμπεραίνουν οι Κρητικοί είναι πως και οι δέκα έφαγαν κάτι συγκεκριμένο που τους προκάλεσε τροφική δηλητηρίαση.

Πρέπει να σημειώσουμε πως, για την ώρα, δεν έχει τεθεί θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο στις 19.30.