Ο ενδοιασμός για τον Στέφαν Ριστόφσκι που «μπλέκεται» σε σενάρια για τον Ολυμπιακό

Ο 28χρονος Σκοπιανός δεξιός μπακ, Στέφαν Ριστόφσκι που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, είναι έμπειρος, έχει παραστάσεις σε επίπεδο Champions League και Europa League, αλλά φέτος δεν έχει παίξει λεπτό με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, μη έχοντας επομένως καθόλου αγωνιστικό ρυθμό.

Ο ενδοιασμός για τον Στέφαν Ριστόφσκι που «μπλέκεται» σε σενάρια για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πάντοτε έχει ανοικτές τις κεραίες του. Από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζεται ότι δεν εξετάζουν κάποιον ποδοσφαιριστή τούτη τη μεταγραφική περίοδο, αλλά ας μην γελιόμαστε... Στον Ολυμπιακό ποτέ δεν μπορείς να είσαι... ήρεμος όταν οι αγορές είναι ανοικτές.

Τα σενάρια καθημερινά είναι πολλά και ένα εξ αυτών έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Στέφαν Ριστόφσκι. Ο 28χρονος Σκοπιανός δεξιός μπακ που είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017, όταν αγωνιζόταν στην Ριέκα, φέρεται έχει πέσει στο τραπέζι του Μαρτίνς, ο οποίος είναι λογικό να τον γνωρίζει πολύ καλά.

Την τελευταία τριετία αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Από τον Ολυμπιακό αυτό που προέκυπτε στις αρχές του χρόνου ήταν ότι θα κοιτούσε περισσότερο για το καλοκαίρι ένα δεξί μπακ.

Ο Ριστόφσκι που έχει προταθεί για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστές, με παραστάσεις σε μεγάλες διοργανώσεις (Champions League, Europa League), ενώ μέχρι και την περσινή σεζόν ήταν βασικός με την Σπόρτινγκ.

Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται, ωστόσο, ο ενδοιασμός έχει να κάνει με τον αγωνιστικό ρυθμό που... δεν έχει! Το γεγονός ότι δεν έχει παίξει λεπτό φέτος με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αναπόφευκτα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν είναι ο παίκτης που θα μπει αμέσως και θα παίξει.

Ναι μεν έχει συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα (σ.σ. τελευταία του παρουσία στις 18 Νοεμβρίου με την Αρμενία), ναι μεν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, αλλά δεν έχει καθόλου ρυθμό και αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτησή του, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον.