Κερδίζει εκτός απροόπτου την παραμονή του ο Ανδρούτσος στον Ολυμπιακό

Οι Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο είναι οι σίγουροι για να φύγουν δανεικοί, ενώ υπήρχε μία πιθανότητα και για τον Ανδρούτσο. Το ματς του Αγρινίου, όμως, όλα δείχνουν ότι θα τον κρατήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Κερδίζει εκτός απροόπτου την παραμονή του ο Ανδρούτσος στον Ολυμπιακό

Το όνομά του είχε ακουστεί ότι μπορεί να αποτελούσε παρελθόν έως το τέλος της σεζόν, με αποκλειστικό σκοπό να πάει κάπου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία και για το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», δείγμα της εμπιστοσύνης που έχει ο σύλλογος προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο, κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο, εμφανιζόταν να είναι συνεχώς εκτός αποστολών και κάπως έτσι έφτασε στο σημείο να γραφτεί το όνομά του δίπλα στους φευγάτους Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο.

H αλήθεια ήταν κάπου στη μέση. Ο Ανδρούτσος δεν είναι ο παίκτης που μπορούμε να πούμε ότι... περίσσευε στα οικογενειακά διπλά. Σίγουρα ήταν δύσκολο το να μπει έστω και στα εναλλακτικά πλάνα του Μαρτίνς στα παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως, η ετοιμότητα που έδειξε στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, υποχρεώνει τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις ενόψει της συνέχειας.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για δεξιό μπακ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Όλα είναι πιθανά! Από εκεί και πέρα, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ανδρούτσος με την εμφάνιση που είχε στο Αγρίνιο, ουσιαστικά κέρδισε την παραμονή του. Δεν μίλησε άλλωστε και τυχαία ο Μαρτίνς για εκείνον στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς.