Κριτική: Ο Μπρούμα, ο Ανδρούτσος και ο πρώτος «σφυγμός» του Πέπε

Ο Μπρούμα ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα, ενώ βοήθησε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ανδρούτσος. Ένα μέρος της ποιότητας του Πέπε είδαμε στο Αγρίνιο, αλλά ακόμα δεν είναι ο Πέπε της Γκιμαράες.

Κριτική: Ο Μπρούμα, ο Ανδρούτσος και ο πρώτος «σφυγμός» του Πέπε

ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και όποιες απόπειρες επιχείρησαν οι Αγρινιώτες, ο Ισλανδός ήταν πάντα «παρών».

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν μέσα στη φάση του δεύτερου γκολ, ωστόσο, και στο πρώτο μέρος δεν ήταν κακός. Είχε αρκετά ανεβάσματα και έδειξε ότι ήθελε να αποδείξει πώς μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν.

ΑΒΡΑΑΜ: Παίζει κάθε δευτερόλεπτο λες και είναι το τελευταίο του ματς. Ο Παπαδόπουλος ήταν… ταλιμπάν στα ανασταλτικά του καθήκοντα, δεν άφησα πολλά περιθώρια δράσης στους αντιπάλους του και όποτε χρειάστηκε, έκανε και το σκληρό φάουλ για να μην επιτρέψει στον Παναιτωλικό να απειλήσει.

ΣΙΣΕ: Πέτυχε ένα γκολ και σε γενικές γραμμές είχε μία πολύ καλή παρουσία. Ήταν σταθερός σε όλο το ματς.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Επέστρεψε σε καλή κατάσταση μετά την περιπέτεια που πέρασε με την ίωση. Πήρε προσπάθειες, από δική του σέντρα ξεκίνησε το πρώτο γκολ, ενώ ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε μία σταθερότητα στο παιχνίδι του, σίγουρα θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα δημιουργικά, αλλά η αντικατάστασή του δεν είχε να κάνει με το ότι ήταν κακός.

ΠΕΠΕ: Είχε καλές επαφές με την μπάλα, στις κοντινές πάσες δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, οι δε μεγάλες μπαλιές του δεν είχαν την ίδια τύχη, αλλά ήρθε στο τέλος η πάσα στο γκολ του Σισέ για να φανεί ότι αν βρει τα πατήματά του, τότε μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Σίγουρα δεν είδαμε τον Πέπε που έκανε θραύση στην Γκιμαράες.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Και καλές, και κακές στιγμές είχε ο Πορτογάλος, που έδειξε ότι έχει υψηλό δείκτη τεχνικής, αλλά υπήρχαν στιγμές που δεν έδειχνε να παίζει με καθαρό μυαλό. Αρνητικός δεν ήταν πάντως.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύει ότι ο Μαρτίνς ορθώς επέμενε για την παραμονή του το περασμένο καλοκαίρι. Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε ή η ασίστ στον Μπρούμα. Συνολικά η παρουσία του ήταν αξιοπρόσεκτη.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Εξαιρετικό ματς από τον Πορτογάλο και μάλιστα σε μία εποχή που ακούγεται έντονα ότι ο Ολυμπιακός ρίχνει ματιές για εξτρέμ. Είχε μία πάσα «πάρε-βάλε» στον Χασάν, ένα υπέροχο τέρμα, ένα χαμένο τετ α τετ, πολλές κούρσες, έδωσε αρκετές βοήθειες αμυντικά και συνολικά είχε μία «γεμάτη» παρουσιά.
ΧΑΣΑΝ: Πολύ δραστήριος ο Αιγύπτιος, ο οποίος το μόνο που δεν είχε, ήταν το γκολ. Έχει γυρίσει καλά από την περιπέτειά του και αυτό είναι το σημαντικό.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ. Στα προηγούμενα παιχνίδια που μπήκε ως αλλαγή, ήταν απογοητευτικός. Στο Αγρίνιο δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο.

ΣΟΥΡΛΗΣ: Έδειξε αγωνιστικό θράσος, αυτό που απαιτείται για να σταθεί στον Ολυμπιακό. Έχει μέλλον ο νεαρός χαφ, αρκεί να μην τα φορτώσει στον κόκορα.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Λίγα πράγματα από τον Αλγερινό στα τελευταία 15 λεπτά που αγωνίστηκε.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Μπήκε και έβγαλε διάθεση στο χορτάρι. Δεν τροφοδοτήθηκε πάντως ιδιαίτερα.

ΛΟΒΕΡΑ: Αν και φευγάτος, δεν έκανε αγγαρεία. Μπήκε και με κάποιες προσπάθειές του προσπάθησε να απειλήσει τον Παναιτωλικό. Αδιάφορος δεν ήταν σε καμία περίπτωση.