Παναθηναϊκός: Επεισόδιο ο Σέχου με τον βοηθό του Μπόλονι

Επεισόδιο ανάμεσα στον Χρήστο Σέχου και στον βοηθό του Λάζλο Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνέτσοφ σημειώθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Επεισόδιο ο Σέχου με τον βοηθό του Μπόλονι

Το επεισόδιο έγινε στο φινάλε του προγράμματος κι ενώ ο συνεργάτης του Μπόλονι δούλευε σε ξεχωριστό γκρουπ με τους επιθετικούς. Όταν έκανε μια παρατήρηση προς τον Χρήστο Σέχου, για το πως πρέπει να κάνει κίνηση στο πρώτο δοκάρι. Ο Σέχου απάντησε πως «... άλλες φορές αυτό μου βγαίνει, άλλες δεν μου βγαίνει».

Όταν ολοκληρώθηκε η προπόνηση, ο Κουζνέτσοφ έκανε νεύμα προς τον νεαρό επιθετικό πως θέλει να του μιλήσει, όμως ο τελευταίος έκανε μία κίνηση με το χέρι του, δείχνοντας πως δεν ήθελε να του μιλήσει.

Η κίνηση του Σέχου εκνεύρισε τον Κουζνέτσοφ που έσπρωξε τον παίκτη και τότε τα αίματα... άναψαν. Οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν «γαλλικά», με τους υπόλοιπους να παρεμβαίνουν και να τραβούν μακριά τον ένα από τον άλλο.

Ο Σέχου πηγαίνοντας στα αποδυτήρια «ξέσπασε» με κλωτσιά σε ένα ψυγείο. Θα κληθεί σε απολογία και θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό.