Πάμπλο Γκαρσία για ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Η ομάδα είναι πάνω από τα ονόματα»

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΛ, εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία. 

Πάμπλο Γκαρσία για ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Η ομάδα είναι πάνω από τα ονόματα»

Ο ΠΑΟΚ δεν...ζορίστηκε απέναντι στην ΑΕΛ, επικράτησε με το ευρύ 5-0 και βρίσκεται με το...ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν προχώρησε σε ροτέισον, θέλοντας να «τελειώσει» από το πρώτο ματς την πρόκριση και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών του.

Αρχικά είπε: « Για μένα πάνω απ'όλα μου αρέσει να βλέπω την καλύτερη λειτουργία της ομάδας. Δεν μου αρέσει να κερδίζουμε με γκολ τα οποία δεν είναι τόσο όμορφα ή τόσο ωραία και καλά οργανωμένα. Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω πράγματα τα οποία τα έχουμε κάνει στην προπόνηση να βγαίνουν στον αγώνα.

Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο, αυτός είναι ο σωστός ο δρόμος για να μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα και να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο είμαι σίγουρος ότι μπορούν να μπουν τα γκολ με έναν σταθερό τρόπο, ενώ αν τα πράγματα είναι στην τύχη, κάποιες φορές μπορούν να σου βγουν και κάποιες όχι».

Όσον αφορά τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τόνισε τα παρακάτω: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα, πρέπει να βάλουμε την ομάδα πάνω από τα ονόματα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για δύο ντέρμπι και ο καθένας από εμάς πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω. Πλέον από αύριο ξεκινάμε την δουλειά και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας