Ομιλία Μαρινάκη: «Ζητάω απόλυτη πειθαρχία και δουλειά»

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο, παρουσίασε τον Πέδρο Μαρτίνς, τους συνεργάτες του και μίλησε ακόμα και για μεταγραφές. Ποιοι είναι οι νέοι ρόλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ομιλία Μαρινάκη: «Ζητάω απόλυτη πειθαρχία και δουλειά»

Όπως σας έγραψε πρώτο το fosonline.gr ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ήταν αναμενόμενη η παρουσία του ισχυρού άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ, αφού ήθελε ο ίδιος να παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Η παρουσία του στο προπονητήριο ήταν πολύ σύντομη και εκείνο που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ήταν να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. Απαίτησε σκληρή δουλειά και απόλυτη πειθαρχία και υπογράμμισε πως όλοι θα πρέπει να είναι περήφανοι που φοράνε την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στο σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνοντας μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προς όλους.

Συνεχίζοντας ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ προανήγγειλε νέες αφίξεις, οι οποίες αναμένονται στο Ζέεφελντ: «Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν!», τόνισε και ολοκληρώνοντας είπε: «Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία μας!».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε: «Εμείς κύριε πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με τη δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή».

Πέρα από την παρουσίαση του προπονητή ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε και τους συνεργάτες του κόουτς. Ανακοινώθηκε τη θέση του Sport Director αναλαμβάνει ο Κριστιάν Καρεμπέ. Chief Scout παραμένει ο Φρανσουά Μοντέστο. Παράλληλα παρουσιάστηκε ο Θοδωρής Κοκκινάκης, ο νέος team manager ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κυριάκο Δουρέκα, Director of Team Operations στο ποδοσφαιρικό τμήμα.