Επικοινωνία του Καρυπίδη με τον Εμμανουηλίδη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη για το θέμα που είχε προκύψει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Επικοινωνία του Καρυπίδη με τον Εμμανουηλίδη

Μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" υπήρξαν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα για την μητέρα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση με το ξέσπασμα του μπροστά στις κάμερες.

Ο πρόεδρος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή για τα όσα γράφτηκαν μετά την αναμέτρηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είπε στον ισχυρό άνδρα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ ότι δεν άκουσε ποτέ υβριστικό σύνθημα για τη μητέρα του.

Μάλιστα ο νεαρός ποδοσφαιριστής απόρησε και για την έκταση που πήρε το συγκεκριμένο θέμα. Ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλησε από την πρώτη στιγμή να βρεθεί στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, διότι είναι πολύ ευαίσθητος με το συγκεκριμένο θέμα. Έχει χάσει και ο ίδιος τη μητέρα του όταν ήταν 19 ετών και είναι ένα ζήτημα στο οποίο είναι αρκετά ευαίσθητος.