Μεταξύ Πορτογαλίας, Βελγίου και Τουρκίας ο Λοβέρα

Το όνομα του Μάξι Λοβέρα εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια σε τρεις διαφορετικές χώρες. Σε Πορτογαλία, Βέλγιο και Τουρκία.

Μεταξύ Πορτογαλίας, Βελγίου και Τουρκίας ο Λοβέρα

Έχουμε μπει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και παρατηρείται μία κινητικότητα στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Ο Μάξι Λοβέρα συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία, καθώς το όνομά του έχει εμπλακεί την τελευταία εβδομάδα σε ομάδες τριών διαφορετικών πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός είχε όντως μία καλή πρόταση στα χέρια του από την Άντερλεχτ και μάλιστα οι Βέλγοι φέρονταν αποφασισμένοι να τον αποκτήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ωστόσο, για την ώρα δεν έχει επανέλθει με κάποια καλύτερη προσφορά η ομάδα των Βρυξελλών, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψει.

Την ίδια στιγμή, έντονη φημολογία επικρατεί και στην Πορτογαλία ότι ο Λοβέρα απασχολεί ένα κλαμπ από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Έχουν ακουστεί η Φαμαλικάο και η Ρίο Άβε.

Τέλος, το όνομα του Αργεντινού που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του κόσμου του Ολυμπιακού, έχει εμπλακεί και σε τούρκικα σενάρια (Γκεζτέπε;), με τον ποδοσφαιριστή πάντως να δείχνει μία προτεραιότητα σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Οι γείτονες όμως επιμένουν ότι μπορεί να γίνει «παιχνίδι» με τον Λοβέρα και εν τέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει σύντομα, καθώς εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο Λοβέρα ετοιμάζεται για… άλλες πολιτείες. Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Μαρτίνς ήθελε να ξεκουράσει τους βασικούς του και αναγκάστηκε να πάρει στην Αιτωλοακαρνανία και τους «παροπλισμένους»-φευγάτους.