Μπαράλες: «Φέρνουμε καλά αποτελέσματα, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι» (vid)

Ο Χερόνιμο Μπαράλες αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Μπαράλες: «Φέρνουμε καλά αποτελέσματα, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι» (vid)

Ο Αργεντινός επιθετικός Χερόνιμο Μπαράλες, ύστερα από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Τρίπολης στο πρωτάθλημα είπε:

«Ευχαριστώ εκείνους που με ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν με ψήφισαν. Επομένως, τους ευχαριστώ όλους. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Φέρνουμε καλά αποτελέσματα.

Δεν είναι το πιο σημαντικό μόνο να σκοράρω, Έδωσε δυο ασίστ σε Μουνάφο και Λουίς Φερνάντεθ. Αξίζουν κι αυτοί τα εύσημα. Να βοηθάς την ομάδα αυτό είναι το σημαντικό. Είναι εξίσου σημαντικό, να βοηθάς με μία ασίστ όπως και να σκοράρεις.

Είμαστε σε καλή πορεία. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς γιατί σε κάποια άλλα παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο. Βέβαια δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις πάντα. Είμαστε σε πολύ καλή πορεία και θα συνεχίσουμε έτσι».

Να σημειώσουμε πως ο Αργεντινός σέντερ φορ του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες δεν μπήκε στην αποστολή για τον σημερινό (20/1) αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη. Έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και προκειμένου να προστατευτεί δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.

Η βράβευση του Μπαράλες, ο οποίος αναδείχθηκε BADOUNAS MVP Of The Match στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό.