ΑΕΛ: Τέλος και ο Στελιάνο Φιλίπ

Μία ακόμη αποχώρηση για την ΑΕΛ. Λύθηκε το συμβόλαιο με τον αριστερό ακραίο αμυντικό Στελιάνο Φιλίπ.

ΑΕΛ: Τέλος και ο Στελιάνο Φιλίπ

Λύθηκε η συνεργασία της ΑΕΛ με τον Στελιάνο Φιλίπ. Ο Ρουμάνος αριστερός ακραίος αμυντικός, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα (20/1) το πρωί αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους Θεσσαλούς.

Την Τρίτη (19/1), η ΑΕΛ παραχώρησε τον Βαγγέλη Πλατέλλα στην ομάδα του Ιωνικού.

Θυμίζουμε πως μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αλκαζάρ, η διοίκηση της Λάρισας είχε κάνει γνωστό πως

«Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λύθουν τα συμβόλαια τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic.

Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Trujic, Younes είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαια τους».

Φυσικά κανένας από τους παραπάνω δεν είναι στην αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σήμερα (20/1) στην Τούμπα για το Κύπελλο.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Νάγκι, Σουλούκο, Καρανίκα, Γκοτζαμανίδη, Στοΐνοβιτς, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Κολομπίνο, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Δάκτυλα. Εκτός σε σχέση με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο τερματοφύλακας Μπάγιτς και οι Μιχαήλ, Σπαρβ.